Upgrade procesbesturingen Rodruza Rossum en Rodruza de Zandberg door Instalat.

We zijn erg dankbaar voor de belangrijke opdrachten die we in de voorbije maanden van Rodruza hebben gekregen.

Bij Steenfabriek Rossum worden alle drogerijbesturingen vervangen door de nieuwste versies. De PLC wordt geüpgraded naar TIA S7 1500 en de hele drogerij wordt voorzien van de nieuwste versie van ons WinCC programma inclusief de energiezuinige ΔTpsy regeling.

Bovendien worden de fabriek de Zandberg alle ovenbesturingen inclusief het ovenwagentransport vernieuwd en vervangen door Instalat-besturingen.

PLC-besturingen worden geüpgraded naar TIA S7-1500, de visualisering gewijzigd in onze nieuwste WinCC-software, inclusief de module voor continue energiebalans.

www.rodruza.nl

www.instalat.nl

#drogerijbesturing #kamerdroger #ovenbesturing #tunnelovens

 

 

Nieuwe Droogkamerbesturingen voor Randers Tegl Hammershøj, DK

Voor een belangrijke upgrade van de kamerdrogerijen heeft Hammershøj Teglvaerk, onderdeel van Randers Tegl in Denemarken, Instalat de opdracht gegeven voor de nieuwe besturingen voor de drogerijen van plant 1, 2 en 3.

De order behelst nieuwe WinCC-software inclusief ΔTpsy besturing, energiebesparende frequentieomvormers voor de kamerventilatoren, installatie van HMI-panelen en vervanging van meetapparatuur in alle drie fabrieken.

 

Modernisering van de drogerij branders bij Vandersanden Tolkamer (NL)

Voor de modernisering van de drogerijen in de locatie Tolkamer heeft Vandersanden de benodigde branders en elektrische besturingen besteld bij Instalat.